بهترین نوع پارتیشن ام دی اف

1402/11/20
15 بازدید
بهترین نوع پارتیشن ام دی اف

برای خرید پارتیشن ام دی اف مهم می باشد که چه نوع از آن را انتخاب نمایید و با توجه با محیط خود ساخت و طراحی آن را به تیمی مجرب و با تجربه بدهید.

همانطور که میدانید در حال حاضر استفاده از پارتیشن در فضاهای خانگی و اداری محبوبیت زیادی در ادارات و شرکت ها دارد. شما با استفاده از انواع پارتیشن ها همچون ام دی اف آن میتوانید فضای مورد نظر خود را به چندین فضای مستقل تبدیل نمایید.

 پارتیشن ها انواع مختلفی از جمله، پارتیشن فریم لس، MDF و آلومینیومی دارد. شما براساس فضای داخلی، طراحی و دکوراسیون محیط خود میتوانید پارتیشن موردنظر خود را انتخاب کنید.

اینکه چه نوع پارتیشنی مناسب است قابل گفتن نیست چرا که هر فضایی نوعی از پارتیشن را میطلبد و برای آن محیط مناسب تر است. اما در ارتباط با پارتیشن های ام دی اف موارد ذیل را میتوانیم نام ببریم.

این پارتیشن ها بر اساس نوع کاربرد و ساخت دارای مدلهای مختلفی هستند. از محبوب ترین مدلها می توان به این موارد اشاره نمود:

  • اداری ام دی اف
  • خانگی mdf
  • تک جداره
  • دوجداره
  • تمام ام دی اف یا ام دی اف شیشه
  •  ارتفاع بلند یا نیمه

در ساخت پارتیشن، چوب بیشترین کاربرد را دارد و بیشتر دیوارهای جداکننده از نوع ام دی اف هستند هرچند که با انواع مختلف چوب هم ساخته می‌شوند و MDF، یکی از آن‌هاست. دیوارهای جداکننده در اداره‌ها و شرکت‌ها بیشترین استفاده را دارد.

بهره‌مندی بهینه از فضا و فضاسازی شخصی از مهم‌ترین ویژگی‌های پارتیشن ام دی اف است.

از دیگر عوامل موثر در استفاده از دیوارهای جداکننده، زیبایی و مدرن‌سازی فضاست. پارتیشن در طراحی دکوراسیون داخلی جایگاه موثر و کاربردی دارد و در انواع طرح و رنگ موجود است.

پارتیشن‌های چوبی می‌توانند عایق بسیار خوبی برای صدا باشند. پارتیشن به سرعت نصب می‌شود و همین امر یکی از مزایای فوق‌العاده خوب آن است و به خاطر استفاده از چوب از مقاومت، استحکام و دوام فوق‌العاده بالایی برخوردار است.

پارتیشن ام دی اف در مقایسه با پارتیشن آلومینیومی و انواع دیگر ارزان‌تر و مناسب‌تر است. این نوع پارتیشن پس از ساخت و اجرا هم قابلیت تغییر ساختار دارند.

انواع پارتیشن اداری

آشنایی با انواع پارتیشن MDF

پارتیشن‌های MDF، در دو نوع تک جداره و دو جداره ساخته می‌شوند. این دو نوع پارتیشن‌ها باهم متفاوتند. برای نمونه می‌توان مزیت عایق صدا و حرارت در دو جداره‌ها را نام برد که تک جداره‌ها فاقد آن هستند.

نصب پارتیشن تک جداره بسیار سریع‌تر و ساده‌تر از دو جداره است و به راحتی و با کم‌ترین هزینه می‌توان آن را جابه‌جا و یا جدا کرد. در ساخت پارتیشن MDF تک جداره، اندازه ارتفاع دیواره می‌تواند به دلخواه باشد و تنوع اندازه ارتفاع این نوع پارتیشن بالاست.

در دیواره جداکننده MDF دو جداره، ارتفاع دیواره حتما باید تا سقف باشد زیرا در صورت انفصال با سقف دیگر مزیت عایق صدا و حرارت را نخواهد داشت. به این نکته هم باید اشاره کرد که در ساخت برخی پارتیشن‌های ام دی اف از شیشه و یا در و پنجره استفاده می‌کنند و در واقع دیواره‌های جدا کننده ام دی اف از نظر نوع ساخت هم از یکدیگر تفکیک می‌شوند.

اگر هدفتان صرفا جداسازی فضاست پارتیشن ام دی اف تک جداره بهترین گزینه است اما اگر خواهان جداسازی فضا از نظر صوتی و بصری هستید، دو جداره جواب‌گوی نیاز شماست. البته باید خاطر نشان کرد که دیواره جداکننده دو جداره قیمت بالاتری دارد.

پارتیشن ام دی اف

کاربرد پارتیشن ام دی اف را بدانیم

آنچه سبب کاربری متنوع پارتیشن ام دی اف شده است را می‌توان در موارد زیر دسته‌بندی کرد:

ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی بسیار

تنوع و دامنه وسیع وزن مخصوص، ضخامت و ابعاده

سطح و لبه‌های صاف و متراکم

قابلیت سنباده زنی، ماشین کاری و ابزار خوری

شکل‌پذیری

فاقد معایب چوب

قابلیت انجام انواع روسازی همچون روکشی‌ چوبی و غیر چوبی، رنگ‌آمیزی و

یکی دیگر از انواع ساخت پارتیشن، استفاده از ورق فیبر با چگالی متوسط است و از ترکیب خاک اره با موادی چون موم و رزین فشره با حرارت بالا تولید می‌شود سپس با بهره‌گیری از رنگ یا روکش روی آن پوشانیده می‌شود. این ورق‌ها در اندازه‌ها و ضخامت‌های متفاوت ساخته می‌شوند و لبه‌های کار را با نوار PVC می‌پوشانند.

موارد استفاده‌ی از دیوارهای جداکننده MDF

MDF در دو نوع نازک و ضخیم ساخت و عرضه می‌شود که ضخامت آن بین ۳ تا ۳۸ میلی‌متر است.

متریال اصلی ام دی اف‌ها فیبر است و در ساخت MDF نازک، از آن برای کف کشوها، پشت کابینت‌ها، روکش درها، پوشش سقف‌ها، ساخت غرفه‌های نمایشگاهی و دیوارکوب‌ها استفاده می‌کنند. ام دی اف‌های ضخیم را برای ساخت میز ادرای، کمد، نیمکت، کابینت، قفسه، تخت و حتی در سازه‌های اداری استفاده می‌کنند. در ساخت ام دی اف وزن فوق‌العاده مهم است.

چوبا سیستم تولیدکننده‌ی انواع پارتیشن اداری میز و کتنتر اداری و… مفتخر است با استفاده از سازه‌های درجه یک و به‌روزترین طراحی‌ها و تولید محصولات استاندارد کسب رضایت مشتری برند خود را به عنوان همراهی معتبر برای مشتریان محترم میداند.

برای مشاوره و اطلاع از جدیدترین محصولات و کاتالوگ ها با مجموعه در ارتباط باشید.

همین حالا با ما تماس بگیرید

اکنون انتخاب خود را انجام دهید

09128472183
021-22059443
021-88936570

انواع پارتیشن اداری

چوبا سیستم انتخابی برای خرید پارتیشن ام دی اف

در این مقاله چوبا سیستم اطلاعات جامعی درباره‌ بهترین پارتیشن ام دی اف صحبت کردیم تا شما بتوانید با اطلاعات بیشتر خرید مناسبی داشته باشید.

اگر قصد خرید فریم لس را دارید، چوباسیستم با  25 سال سابقه ی کار در زمینه ی دکوراسیون داخلی محیط های تجاری و اداری و مسکونی و نصب انواع پارتیشن های اداری سعی کرده است در همه این سال ها بهترین محصولات و خدمات را با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت در اختیار مشتریان خود قرار دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره ی رایگان و اطلاع از قیمت ها با کارشناسان ما با این شماره (09128472183) تماس بگیرید تا همکاران ما شما را در این زمینه بهتر راهنمایی کنند.

https://chobasystem.ir/

کاربرد پارتیشن فریم آلومینیوم

معرفی و مقایسه انواع و قیمت پارتیشن ا...

مزایا و معایب پارتیشن ام دی اف

مراحل نصب انواع پارتیشن اداری

عوامل موثر بر قیمت پارتیشن اداری

خرید پارتیشن اداری دوجداره

نمونه کار پارتیشن شیشه ای

نکات خرید پارتیشن اداری دوجداره

10 کاربرد مهم استفاده پارتیشن فریم لس

شرایط سفارش اقتصادی پارتیشن فریم لس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *