انتخاب پارتیشن و خرید آن در حال حاضر برای مکان های اداری از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، چرا که استفاده از فضاهای داخل شرک اگر به درستی انجام شود ما میتوانیم قسمت های بیشتر و کاربردی داشته باشیم.
در این مقاله درباره خرید پارتیشن و ویژگی و اهمیت استفاده از آن می پردازیم. همانطور که میدانید امروزه با گسترش و توسعه سازمانها و کمبود فضاهای ساختمانی، استفاده از پارتیشنها برای تقسیمبندی فضاهای موجود به منظور استفاده بهینه در طراحی داخلی افزایش یافته است. پارتیشنها با طراحیها و ویژگیهای متفاوت، هر یک به منظوری خاص و متناسب با بودجه و نیاز هر سازمان یا مجموعهای کاربرد دارند.
دیوارهای پارتیشن جداکنندههای عمودی هستند که برای تفکیک فضاهای داخلی ساختمان به اتاق ها و مناطق گردشی مانند راهروها استفاده می شوند. با استفاده از پارتیشن می توان از فضاهای داخلی یک ساختمان استفاده بهینه نمود. بعد از ساخت یک بنا، با پارتیشنبندی می توان فضاهای بزرگ را تقسیم بندی کرد و با جداسازی فضا، چندین فضای داخلی در اختیار کاربران ساختمان، قرار داد.
ایجاد حریم خصوصی: دیوارهای پارتیشن می توانند برای اهداف حفظ حریم خصوصی استفاده شوند. برخی از قسمت های ساختمان مانند اتاق های بایگانی و مالی یا اتاق کنفرانس در محیط های اداری، نیاز به حریم خصوصی دارند که پارتیشن اداری این نیاز را برطرف می کند.
ایجاد حریم خصوصی:
تقسیم فضا: جداسازی یکی از عملکردهای رایج پارتیشن است. از پارتیشن برای تقسیم فضاهای بزرگ ساختمان به فضای کوچکتر منعطف تر استفاده میشود. در برخی موارد فضای مورد نظر بزرگ نیست و بر اساس کاربرد، نیاز به تفکیک به وجود میآید: مثلا یک آشپزخانه با استفاده از پارتیشن، به دو بخش آشپزی و ناهارخوری تقسیم میگردد.
تقسیم فضا:
پایداری سقف: گاهی دیوار پارتیشن به عنوان یک عضو پشتیبان برای نگه داشتن سقف در موقعیت خود و عدم جابجایی آن، استفاده میشود.
دکوراسیون و تزئین فضا: علاوه بر اهداف ذکر شده، گاهی از پارتیشن برای تزئین و زیباسازی فضای داخلی اتاقهای ساختمان یا دفاتر ادارات استفاده می شود. طراحی دکوراسیون داخلی منزل با پارتیشن یکی از ایدههای مدرن و هیجان انگیز است که در معماری معاصر طرفداران خاص خود را پیدا کرده است. طراحان دکوراسیون داخلی، به جهت متریال زیبا و نمای چشم نواز پارتیشنها، علاقه مند به بهرهگیری از آنها در طرحهای خود میباشند.
*ویژگی های یک پارتیشن اداری و حتی خانگی به شرح ذیل میباشد:
پارتیشنهای اداری می توانند در شرکت ها و اداره های دولتی و خصوصی، مدارس، کتابخانهها، سالنهای نمایشگاه، اتاقهای آموزش و سایر مکانهایی که نیاز به جداسازی و تقسیم فضایی دارند، استفاده شوند.
پارتیشنهای اداری بیشتر برای تفکیک فضا و حفظ حریم خصوصی کارمندان به کار میروند و علاوه بر وظیفه تقسیم فضا، زیبایی بصری آنها میتواند به محیط اداری جلوه خاصی ببخشد.
پارتیشنهای اداری میتوانند در ارتفاعهای متفاوت تهیه و نصب شوند. برای فضاهایی که فقط نیاز به تقسیم هست و عایق صوتی اهمیت ندارد، پارتیشنها می توانند تا سقف ادامه پیدا نکنند.
پارتیشنهایی که در محیطهای اداری استفاده می شود میتوانند هوشمند باشند؛ پارتیشن هوشمند قابلیت تنظیم دید به بیرون دارد؛ یعنی در هر زمان با توجه به نیاز، شیشهها شفاف یا مات میشوند.
پارتیشن عایق صوتی بهترین ایده برای فضاهایی است که نیاز به سکوت دارند تا کارمندان بتوانند روی کار متمرکز باشند. این پارتیشنها همچنین برای اتاقهای کنفرانس نیز مناسب هستند تا صدا از داخل به بیرون و بالعکس، نفوذ نکند.
معمولا در پارتیشنهایی که نیاز به عایق بندی دارند، از الیاف پلی استر یا چوبهای پشم طبیعی استفاده میشود.(منبع 4)
انواع پارتیشن از لحاظ جابهجایی:
پارتیشنها از لحاظ قابلیت جابهجایی به دو دسته کلی زیر تقسیم میشوند:
پارتیشن ثابت
پارتیشن ثابت با پیچ و مهره یا چسب به زمین متصل میشود. ارتفاع این پارتیشنها متغیر است، برخی از آنها برمبنای نیاز فضا، بلند هستند و به سقف متصل میشوند.
پارتیشن متحرک
این نوع پارتیشن که شناور هم نامیده میشود، از پارتیشنهای جذابی است که بیشترین کاربرد را در بخش مسکونی دارد و به عنوان عنصری دکوراتیو در طراحی داخلی منزل بهکار میرود. قابلیت باز و بسته شدن و حمل و نقل سریع از مزایای پارتیشن شناور است که آن را تبدیل به پارتیشنی انعطاف پذیر و پرطرفدار نموده است.
پارتیشن متحرک، خود به پنج دسته ریلی، پاراوان، لولایی، چرخ دار و آکاردئونی تقسیم میشود.
پارتیشن شیشه ای:
این نوع پارتیشن قابلیت عبور نور طبیعی و تامین روشنایی را دارد. پارتیشنهای شیشه ای، دارای تنوع رنگ ، جنس و اندازه میباشند و در انواع ساده، مات، رنگی، سوزنی طراحی میشوند.
قاب یا فریم این پارتیشنها میتواند از متریال متفاوت مانند چوب یا فلز تهیه شود. به علاوه، این پارتیشنها میتوانند بدون فریم یا بدون قاب یا اصطلاحا Frameless تولید شوند که در این صورت فضا فراختر و پرنور تر جلوه میکند.
برای ایجاد حریم خصوصی در پارتیشنهای شیشه ای میتوانید نوع مات یا دارای پرده کرکره ای آن را انتخاب کنید تا علاوه بر عبور نور، دید به فضاهای اطراف را نیز کنترل کنید.
پارتیشن چوبی:
چوب همواره یادآور طبیعت است و با سرشت آدمی رابطه نزدیک دارد. پارتیشن چوبی میتواند حس طبیعت را در فضای داخلی ساختمان ایجاد کند. رنگ و مدل چوب این پارتیشن را می توان با سایر عناصر چوبی موجود در فضا هماهنگ کرد.
از مزایای این پارتیشن می توان به وزن سبک تر نسبت به سایر انواع پارتیشن اشاره کرد و از معایب آن مقاومت کم در برابر حریق میباشد. این پارتیشنها همچنین برای استفاده در مکانهایی که نیاز به عایق صوتی دارند، مناسب نمیباشد. چوب مورد استفاده در پارتیشنهای چوبی، از جنس MDF است.
نکته ای در انتخاب پارتیشنهای ام دی اف باید در نظر داشته باشید، این است که این پارتیشنها را نباید در محیط با رطوبت بالا یا فضاهایی که قرار است شستشوی زیاد داشته باشند، قرار داد.
در این مقاله چوبا سیستم اطلاعات جامعی دربارهی پارتیشن و استفاده از آن چه کاربرد هایی برای ما دارد و بررسی انواع آن بر اساس کاربرد، جنس و نوع کارکرد و قابلیت جابجایی و اینکه اگر قصد خرید و یا سفارش پارتیشن را دارید ولی نمیدانید که چه نوع پارتیشنی برای محیط شما مناسب میباشد که انتخاب کنید، در اختیار شما قرار داده ایم تا بهترین انتخاب را هنگام خرید، داشته باشید.
پارتیشن اداری چوباسیستم با 25 سال سابقه ی کار در زمینه ی دکوراسیون داخلی محیط های تجاری و اداری و مسکونی و نصب انواع پارتیشن های اداری سعی کرده است در همه این سال ها بهترین محصولات و خدمات را با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت در اختیار مشتریان خود قرار دهد.
شما همراهان عزیز اگر با مجموعه ی چوبا سیستم آشنایی داشته باشید میدانید که علاوه بر اینکه تمامی محصولات را به همراه گارانتی با قیمت کاملا به صرفه به فروش میرساند، همچنین خدمات نصب و اجرای پارتیشن دو جداره را هم با قیمت بسیار مناسب برای شما انجام میدهد.
برای کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با ما با شماره های زیر تماس بگیرید.
شماره تماس:
02122059443
09125308044
09128472183
آیدی جهت اطلاعات بیشتر:
choba-system@
همراهی شما افتخار ماست.
chobasystem.ir