طراحی و ساخت پارتیشن اداری

1402/08/12
0 بازدید
نصب پارتیشن اداری چوبا سیستم

پارتیشن کلمه‌ای لاتین می‌باشد و در فرهنگ لغت فارسی جدا کننده معنا می‌شود که وظیفه آن نیز قسمت‌بندی فضا است. با استفاده از پارتیشن می‌توان یک فضای بزرگ را به چند قسمت تبدیل کرد و از هر یک از این فضاهای ایجاد شده بهره برد.

مثلاً برای جداسازی و عرصه‌سازی بین فضای تیوی‌روم و سالن پذیرایی استفاده خواهد شد. پارتیشن‌بندی علاوه بر کارایی می‌تواند زیبایی را برای منزل شما به ارمغان بیاورد.

از کاربردهای پارتیشن‌بندی می‌توان به ایجاد فیلتر بر ورودی منزل اشاره کرد. همچنین جداسازی سالن پذیرایی و میز ناهارخوری یکی از عوامل در استفاده از پارتیشن‌ها می‌باشد. کاربرد پارتیشن به منازل مسکونی ختم نمی‌شود بلکه از آن می‌توان در ادارات، مراکز آموزشی و محیط های بیرون از منزل استفاده نمود.

برای جداسازی قسمت‌های مختلف اتاق خواب استفاده از پارتیشن‌ها گزینه بسیار مناسبی است؛ مثلاً تفکیک فضای خواب و مطالعه یا فضای خواب با نشیمن اتاق! علاوه بر آن یکی از مشکلات رایج در خانه، جداسازی غذاخوری با نشیمن خانه است که به کمک پارتیشن می‌توان این مشکل را حل کرد.

 پارتیشن اداری

آشنایی با انواع پارتیشن اداری

همان طور که قبلاً نیز گفتیم پارتیشن‌ها به دو دسته‌ی ثابت و متحرک تقسیم می‌شوند. پارتیشن‌های ثابت همان طور که از نامشان مشخص است، ثابت هستند و قابلیت جا به جایی ندارند. این مدل از پارتیشن‌ها به کمک پیچ و مهره بر روی زمین نصب می‌شوند و برخی از آن‌ها که ارتفاع بلندی دارند از طریق سقف نیز ثابت خواهند شد.

پارتیشن‌های متحرک نیز، شناور هستند و قابلیت جا به جایی دارند. این طرح از پارتیشن‌ها، برای فضا‌هایی که هر چند وقت یک بار دکوراسیونشان تغییر می‌کند، بسیار مناسب می‌باشند؛ زیرا به صورت راحت و آسان می‌توان محل نصب آن‌ها را تغییر داد و در چیدمان فضای اطراف تنوع ایجاد کرد.

به طور کلی طرح و مدل‌های پارتیشن‌ها شامل پارتیشن اداری، پارتیشن دوجداره، پارتیشن تک جداره، پارتیشن آکوستیک، پارتیشن چوبی، پارتیشن ام دی اف، پارتیشن قابل شست و شو، پارتیشن شیشه‌‌ای، پارتیشن ضد حریق و پارتیشن پی‌وی‌سی هستند.

  •  فلزی

این مدل پارتیشن در دید بیشتری از افراد زیباتر دیده می‌شود، چرا که جنس هایی مانند، آهن، برنج، فولاد و آلومنیوم بیشتر در وسایل خانه استفاده می‌شود. علاوه بر آن این متریال به راحتی خراب نمیشه و نمی‌توان آن را خم کرد، زیرا فلز از مقاومت زیادی برخوردار است و در مقابل فشار و ضربه در محیط به توسط وزن اشیا سنگین صدمه ای نمی‌بیند.

به طور طبیعی فلز در مقابل قرار گرفتن در حرارت‌های بالا به خاصیت انعطاف پذیری بالایی می‌گیرد و برای شکل‌گیری طرح‌های مختلف هندسی به راحتی می‌توان آن را پیچ و خم داد و شکل و طرح در آن ایجاد کرد.

  •  پرده ای

در گذشته برای جداسازی فضا از پارچه‌ها بهره می‌بردند و امروزه نیز با یک طراحی مدرن تر می‌توان از پرده‌های نخی و یا پلاستیکی استفاده کرد و ساده‌ترین و زیباترین پارتیشن را طراحی کرد. مزایای استفاده از پارتیشن پرده‌ای این است که به راحتی می‌توان آن را شست و تمیز کرد. همچنین قیمت بسیار مناسبی دارند.

  •  چوبی

بهترین گزینه برای استفاده از پارتیشن‌ها، متریال چوبی می‌باشد. چرا که از استحکام بالا و جنس سنگینی برخوردار هستند و در طی مدت زمان طولانی خراب نخواهند شد. علاوه بر آن به طرز شگفت آوری نمای زیبا و لوکس به خانه شما می‌بخشد، زیرا جنس آن با دیگر لوازم خانه مانند مبلمان به یک شکل می‌باشد و هماهنگی بیشتری با دیگر عوامل محیط ایجاد خواهد کرد.

  •  شیشه‌ای

یکی دیگر از جنس‌های زیبا که برای افرادی که طرفدار سبک‌های مدرن و مینیمال هستند بسیار استفاده می‌شود، پارتیشن شیشه ای می‌باشد. این مدل از متریال پارتیشن نمای شفافی دارد و در عین جدا کردن فضا ها با هم، همچنان ارتباط آن‌ها را حفظ می‌کند. همچنین پارتیشن شیشه‌ای فضای بیشتری را پوشش می‌دهد و آن را یکنواخت می‌کند.

 انواع-کانتر-اداری

نحوه طراحی و ساخت پارتیشن اداری

هر چند که ساخت پارتیشین‌ها احتیاج به تجربه و دانش کاری دارند، اما با آموزش می‌توان پارتیشین مورد نظر خود را طراحی و بسازید. بهتر است قبل از اقدام به ساخت آن تحقیقات انجام دهید و از یک فرد متخصص ساخت پارتیشن مشاوره‌های لازم را بگیرید.

در ابتدا دقت داشته باشید که باید از محیط مورد نظر که قصد ساخت پارتیشن در آن را دارید عکس بگیرید. ساده‌ترین مدل پارتشین، مدل جام می‌باشد که یکی از نوع‌های چشمگیر و زیبا در طرح چوبی است. این مدل در طرح‌های ام دی اف، شیشه‌ای و پرده کرکره‌ای ساخته می‌شود که معمولاً در گروه دو جداره ام دی اف شکل می‌گیرد. این نوع از پارتشین بسیار مورد علاقه افراد قرار گرفته است.

در ادامه ساخت پارتشین باید جزئیات، تعداد و تمام ریز قطعات آن را طراحی نمایید و سپس اندازه هر کدام را مشخص کنید. به طور کلی این ریز قطعات شامل، کلاف اصلی: دو عدد بدنه اصلی و یک کف و یک طاق است، کلاف قاب شیشه‌ای: در دو طرف دارای چهار قید بلند و چهار قید کوتاه است، دو عدد شیشه، یک پرده کرکره‌ای، نقشه انفجاری و در آخر دارای یراق آلات ساده مانند پیچ، میخ و یک دریل پیچ برای مونتاژ آن می‌باشد.

برای اندازه‌گیری دقیق باید ابعاد شیشه و پرده کرکره‌ای را پس از ساخت کلاف اصلی و چارچوب شیشه‌ای در نظر بگیرید. زیرا در صورت انجام ندادن این کار دچار مشکل خواهید شد. توجه داشته باشید که پس از اندازه‌گیری، ام‌دی‌اف مورد نظر پارتشین خود را برش بزنید که بهتر است برای برش لبه‌های ام‌ دی‌ اف از یک متخصص با تجربه کمک بگیرید.

در اجرای پارتشین باید کلاف اصلی را به قسمت دیگر آن پیچ و متصل کنید تا یک قاب بسازید. سپس کلاف شیشه‌ای را به آن قاب متصل کنید تا نمای اصلی ساخته شود. در این مرحله باید پرده کرکره‌ای را در داخل کلاف اصلی متصل کنید. همچنین دقت داشته باشید که قبل از نصب پرده برای ایجاد سایه روشن توسط آن یک حفره با اندازه مناسب در قاب پارتیشن ایجاد کنید. در آخر قاب شیشه‌ای جلو را مثل قاب شیشه‌ای پشت نصب کنید. پیچ ام‌ دی‌ اف‌ها را به هم متصل کنید و به کمک پیچ رول پلاک پارتیشن مورد نظر خود را از کف مکان اتصال کنید.

نکته‌ای که باید در نظر بگیرید این است که ساخت پارتیشن تمیز و زیبا کار هر کسی نیست! اگر تخصصی در این کار ندارید برایتان بسیار مشکل و سخت خواهد بود.

طراحی-پارتیشن-اداری

چوباسیستم انتخابی برای خرید پارتیشن  اداری

در این مقاله چوبا سیستم اطلاعات جامعی درباره‌ی خرید کمد و کابینت اداری از آن چه کاربرد هایی برای ما دارد و بررسی انواع آن بر اساس کاربرد، جنس و نوع کارکرد و قابلیت آن صحبت کردیم.  اگر قصد خرید و یا سفارش خرید پارتیشن اداری را دارید ولی نمیدانید که چه نوع  برای محیط شما مناسب میباشد که انتخاب کنید، در اختیار شما قرار داده ایم تا بهترین انتخاب را هنگام خرید، داشته باشید.

 چوباسیستم با  25 سال سابقه ی کار در زمینه ی دکوراسیون داخلی محیط های تجاری و اداری و مسکونی و نصب انواع پارتیشن های اداری سعی کرده است در همه این سال ها بهترین محصولات و خدمات را با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت در اختیار مشتریان خود قرار دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره ی رایگان و اطلاع از قیمت ها با کارشناسان ما با این شماره (09128472183) تماس بگیرید تا همکاران ما شما را در این زمینه بهتر راهنمایی کنند.

چوبا-سیستم

مراحل نصب انواع پارتیشن اداری

عوامل موثر بر قیمت پارتیشن اداری

خرید پارتیشن اداری دوجداره

نمونه کار پارتیشن شیشه ای

نکات خرید پارتیشن اداری دوجداره

10 کاربرد مهم استفاده پارتیشن فریم لس

شرایط سفارش اقتصادی پارتیشن فریم لس

خرید پارتیشن ام دی اف با طرح های متفاوت

راز استفاده طولانی پارتیشن فریم لس

خرید پارتیشن ام دی اف و نصب در محل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *