مزایا و معایب پارتیشن ام دی اف

1403/09/16
14 بازدید
پارتیشن شیشه ای

با استفاده از یک پارتیشن ام دی اف می‌توان به فضا رنگ، عمق و بافت اضافه کرد. جداکننده‌ها هم کاربردی هستند و هم به فضا شخصیت می‌بخشند. برای خلق این شخصیت استفاده از پارتیشن ام دی اف عالی است زیرا به آسانی قابل نصب در هر فضایی است و با اتصال قلاب و غیره به آن می‌توان این جداکننده را خم یا  تا کرد تا فضای بیشتری در محیط ایجاد شود.

برای مثال برای ایجاد یک فضای جداگانه در نشیمن یا خلق یک استودیو آپارتمان، ام دی اف بهترین گزینه است. ظاهر این نوع جداکننده به آسانی قابل تغییر است و با چسباندن یا منگنه کردن کاغذ دیواری و یا پارچه روی آن به آسانی می‌توان در فضا تغییر ایجاد کرد.

از ام دی اف می‌توان به عنوان پارتیشن خانگی و اداری استفاده می‌شود. پارتیشن ام دی اف به دو شکل تک جداره و دو جداره قابل نصب است که می‌تواند به صورت تمام ام دی اف یا در ترکیب با شیشه باشد. در ادامه ابتدا به سراغ بررسی ویژگی‌های ورق ام دی اف می‌رویم پس با ما باشید. 

☎️📞

09128472183
021-22059443
021-88936570

احتمالا با پارتیشن ام دی اف آشنایی داشته باشید اما نکات زیادی راجع به متریال مورد استفاده در آن ندانید. ام دی اف یک چوب مهندسی شده است که در واقع از لحاظ تجاری در دهه 80 میلادی توسعه پیدا کرد.

این فرآورده چوبی از شکستن چوب و تبدیل آن به الیاف چوب یا توده الیاف شکل می‌گیرد، به نوعی می‌توان گفت که روند تولید آن به نوعی شبیه به روند تولید کاغذ است.

در ادامه این الیاف با چسب یا موم ترکیب می‌شوند. سپس آنها را به شکل یک ورق ضخیم در می‌آورند و به هم فشرده می‌کنند تا به ضخامت مورد نظر در بیایند. این روند به سرعت هر نوع رطوبتی را حذف می‌کند و باعث می‌شود چسب/موم عمیقا الیاف را به یکدیگر بچسباند.

خواص ام دی اف با چگالی محصول نهایی و میزان چسب استفاده شده کنترل می‌شود. این مسئله قطعا به این معناست که همه ورق‌ها مشابه یکدیگر نیستند حتی اگر از لحاظ فیزیکی یک اندازه باشند.

چگالی معمول ام دی اف 600 تا 800 کیلوگرم بر مترمکعب است. ورق با چگالی بالاتر سنگین‌تر و محکم‌تر هست و لبه‌ها بهتر تراش می‌خورند. استحکام نهایی ام دی اف با مشخصات خاص محصول متغیر خواهد بود.

همانطور که قبلا اشاره کردیم ام دی اف در اصل متریالی است که از الیاف بازیافت شده چوب برش خورده تشکیل شده است و این الیاف، تماما با رزین و موم ترکیب شده است.

از لحاظ استحکام، ام دی اف فشرده‌تر از تخته چندلا است. در سال‌های گذشته ام دی اف دوام کمتری نسبت به چوب داشت اما حالا با پیشرفت تکنولوژی و صنعت، ورق‌های ام دی اف با کیفیت بالا، به اندازه چوب طبیعی بادوام هستند. انواع مختلف چوب مهندسی شده براساس اندازه ورق، انسجام، نوع چسب و نوع الیاف استفاده شده طبقه‌بندی می‌شود.

این ویژگی‌ها متفاوت باعث می‌شود که پارتیشن ام دی اف در انواع متنوعی ارائه شود.

شکستن یا خم کردن ام دی اف سخت است. نکته مهم درباره پارتیشن ام دی اف این است که با اینکه ام دی اف از چوب ساخته شده است، ساختار آن کاملا متفاوت است.

اگر سعی کنید یک ورق ام دی اف را خم کنید پاره می‌شود و سپس تاب بر می‌دارد. به همین دلیل است که چوب مهندسی شده این مزیت را نسبت به رقیب خود دارد که در برابر رطوبت مقاوم است.

البته اگر آن را در آب غرق کنید، دیر یا زود آسیب می‌بیند. اما اگر آن را در معرض رطوبت هوا قرار دهید، آن قطعه ام دی اف منقبض و منبسط می‌شود، در حالی که یکپارچگی و شکل کلی آن دست نخورده باقی می‌ماند. 

تهیه ام دی اف آسان‌تر و مقرون به صرفه‌تر است. به طور کلی، ام دی اف با کیفیت در مقایسه با چوب ارزان‌تر است. از دیگر مزایای خوب چوب مهندسی شده این واقعیت است که به آسانی در دسترس است. به همین دلیل پارتیشن ام دی اف معمولا بهترین گزینه برای فضاهای خانگی و اداری است.

بتونه کاری و رنگ کردن ام دی اف آسان است. برخلاف چوب طبیعی، چوب مهندسی شده رگه یا بافت خاصی ندارد. به این معنی که سنباده زدن و بتونه کاری آن آسان است و نگرانی از جهت ظاهر یا برآمدگی وجود ندارد.

ام دی اف بهترین گزینه برای کابینت سازی است. مزایای استفاده از ام دی اف به عنوان در کابینت بدیهی است. انعطاف پذیری در تولید باعث شده که طراحان به راحتی از ام دی اف به شکل‌های مختلف در طراحی استفاده کنند. انواع مختلف ام دی اف مقاومت بیشتری نسبت به رطوبت نشان می‌دهند که برای استفاده در آشپزخانه و سرویس بهداشتی مناسب است.

چوب مهندسی شده به راحتی آسیب می‌بیند. یکی از تفاوت‌های اصلی بین چوب طبیعی و مهندسی شده سطح آنهاست. سطح خارجی ام دی اف عملا مشابه هسته آن است اما چون بیش از حد فشرده شده است به عنوان درزگیر هم می‌تواند عمل کند. اگر آن را سنباده بکشید به هسته الیافی مومی (چسبی) آن می‌رسید که البته نباید ام دی اف را سنباده کشید زیرا به انسجام کلی آن آسیب می‌رسد. بر خلاف چوب طبیعی که با کمی سنباده کشیدن خط و خراش را می‌توان پنهان کرد، آسیب به ام دی اف دائمی است.

بسیاری از افراد به اشتباه باور دارند که چوب طبیعی سنگین‌تر است اما واقعیت این است که ام دی اف سنگین‌تر است. به همین دلیل است که نصب آنها روی دیوار نیاز به پشتیبانی بیشتر دارد.

همچنین این یکی از دلایلی است که طراحان از ام دی اف فقط برای درهای کابینت استفاده می‌کنند.

ام دی اف در مقابل گرمای بیش از حد آسیب پذیر است. به خاطر داشته باشید که چوب مهندسی شده از ترکیبات موم و رزین مانند ساخته شده است. به همین دلیل است که پارتیشن ام دی اف نباید در نزدیکی بخاری، رادیاتور، شومینه، اجاق گاز و فر یا هوای گرم تابستان قرار بگیرد.

در این مقاله چوبا سیستم اطلاعات جامعی درباره‌ی مزایا و معایب پارتیشن ام دی اف ارائه دادیم.  اگر قصد خرید و یا سفارش پارتیشن را دارید ولی نمیدانید که چه نوع پارتیشنی برای محیط شما مناسب میباشد که انتخاب کنید، در اختیار شما قرار داده ایم تا بهترین انتخاب را هنگام خرید، داشته باشید.

پارتیشن اداری چوباسیستم با  25 سال سابقه ی کار در زمینه ی دکوراسیون داخلی محیط های تجاری و اداری و مسکونی و نصب انواع پارتیشن های اداری سعی کرده است در همه این سال ها بهترین محصولات و خدمات را با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت در اختیار مشتریان خود قرار دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره ی رایگان و اطلاع از قیمت ها با کارشناسان ما با این شماره (09128472183) تماس بگیرید تا همکاران ما شما را در این زمینه بهتر راهنمایی کنند.

کاربرد پارتیشن فریم آلومینیوم

معرفی و مقایسه انواع و قیمت پارتیشن ا...

مراحل نصب انواع پارتیشن اداری

عوامل موثر بر قیمت پارتیشن اداری

خرید پارتیشن اداری دوجداره

نمونه کار پارتیشن شیشه ای

نکات خرید پارتیشن اداری دوجداره

10 کاربرد مهم استفاده پارتیشن فریم لس

شرایط سفارش اقتصادی پارتیشن فریم لس

خرید پارتیشن ام دی اف با طرح های متفاوت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *